Vervanging tijdens verlof

Tijdens uw verlof (zwangerschap, ziekte, vakantie, sabbatical, etc.) wilt u natuurlijk dat uw project door blijft lopen en dat de mijlpalen gehaald worden! Maar u wilt ook rustig kunnen herstellen of genieten. De dienstverlening “Vervanging tijdens verlof” van ProjACT biedt daarvoor uitkomst!

In plaats van zelf af en toe uw mail te checken of een telefoontje te plegen om het project bij te sturen waar nodig, kunt u ook iemand inhuren ter vervanging van u zelf. Iemand die tijdelijk “op uw winkel past”. U hoeft zich dan niet te bekommeren om de voortgang van het project. Bovendien ontvangt u na afloop van de afgestemde periode een overzichtelijke rapportage waarin alle belangrijke gebeurtenissen en afspraken zijn bijgehouden.

Lianne:

Als projectmanager ga ik gestructureerd en oplossingsgericht te werk. Ik maak graag heldere afspraken en zorg ervoor dat er te allen tijde goed gecommuniceerd wordt binnen de stuur- en projectgroep(en), zodat er strak gestuurd kan worden op planning, budget en kwaliteit en iedereen weet waar zijn of haar verantwoordelijkheid ligt. Daarnaast ben ik in staat in korte tijd gedegen analyses te maken van de huidige situatie en ingewikkelde vraagstukken snel te doorgronden.

Ik heb veel ervaring met het (tijdelijk) managen van projecten op het gebied van HRM én IT en met het vlot trekken van diverse projecten.

 

 

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over de dienstverlening “Vervanging tijdens verlof”!