Acteren

De trainingsacteurs (rollenspelacteurs, case-actors) van ProjACT worden veelal ingezet bij softskills trainingen, zoals bijvoorbeeld communicatie- en klantgerichtheidstrainingen. Ook kan een trainingsacteur meewerken aan assessments in sollicitatieprocedures of vormt hij als mystery-guest een onderdeel van een klanttevredenheidsonderzoek.

Kenmerkend aan het werk van een trainingsacteur is dat hij reageert op het gedrag en de manier van communiceren van de cursist, veelal vanuit improvisatie. Hierdoor kunnen cursisten de geleerde vaardigheden in een veilige omgeving oefenen en kan de trainer zien of het geleerde goed in de praktijk wordt gebracht.

Ook kan een trainingsacteur samen met de trainer en/of de cursisten voorbeelden laten zien van de effecten van bepaald gedrag op anderen.

Vanuit mijn eigen bedrijf breng ik mijn passie voor acteren samen met mijn kennis van en ervaring in de zakelijke dienstverlening.

Als trainingsacteur kan ik o.a. ingezet worden voor:
– communicatie trainingen
– klantgerichtheidstrainingen
– trainingen op het gebied van Human Resource Management (HRM), zoals bijvoorbeeld:
* functioneringsgesprekken
* selectie gesprekken
* verzuim gesprekken
* exit gesprekken

Als trainingsacteur leef ik mij in in de situatie en pas ik mij aan aan de cursist. Vanuit improvisatie reageer ik op zijn/haar gedrag.
De basis hiervoor is het creëren van een veilige omgeving, zodat de cursist zich genoeg op zijn/haar gemak voelt om “al doende te leren”

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over deze dienstverlening of maak een afspraak voor een GRATIS en VRIJBLIJVENDE kennismaking!

Kijk ook eens op www.projactrice.nl waarvoor acteurs nog meer ingezet kunnen worden in het bedrijfsleven!