Over ProjACT

ProjACT is in 2009 opgericht door Lianne Boomsma:

“Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan in (project)management op het gebied van Human Resources (HR) & Informatietechnologie (IT) bij diverse grote en kleine organisaties zoals bijvoorbeeld: Menzis, ABN AMRO, ASR verzekeringen en Ernst & Young.

Daarnaast heb ik verscheidene HR consultancy werkzaamheden verricht en ook het aansturen en coachen van (project)medewerkers is mij niet vreemd. Tijdens mijn loopbaan is mijn interesse voor de combinatie mens, techniek en proces ontwikkeld. Ik heb inmiddels veel ervaring met werkzaamheden op het snijvlak van de “harde” IT en de “zachte” HR kant en vind het uitdagend deze twee verschillende takken van sport te combineren, juist omdat ze zo verschillend zijn.

In mijn vrije tijd houd ik mij al jaren bezig met acteren. Ik heb met veel plezier in diverse kleine producties en tijdens improvisatie avonden gespeeld en deze acteerervaring ook al vaak toegepast tijdens trainingen als rollenspelacteur.

ProjACT is een verzamelnaam van alle dingen die ik op zakelijk gebied leuk vind om te doen; Project (en Interim-) management, Acteren bij trainingen, Consultancy en het ontwikkelen en verzorgen van (softskills) Trainingen. Daarnaast zit het woord ACT in de naam, gezien mijn enorme passie voor acteren.

Kernwoorden die op ProjACT van toepassing zijn:

  • Oprechtheid
  • Authenticiteit
  • Enthousiasme
  • No-nonsense mentaliteit”

 

lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP)